Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthTiger

    csendes tag

    Sziasztok.
    Van egy kis gondom az Operával. A polc átalakítása miatt ma reggeltől estig be se kapcsoltam a gépet, mert ki lett húzva. Összerakás után indítanám a szokásos youtube lejátszási listámat, hogy a munkám mellé menjen a zene is. Ám van egy probléma. Nincs hang, de a videó megy. Rutinos ember lévén letöltöttem a legújabb adobe flash playert és újraindítottam a gépet. De a probléma nem szűnt meg. Akkor újratelepítettem az Operát is, 10.51-ről 10.53-ra. Most szintén nincs hang. (a dologban az a fura, hogy tegnap este még tök jó volt.) Most is csak akkor van hang, ha a gépemen tárolt zenék közül megnyitok valamit. Amihez flash player kell, vagy valami beépülő, úgy csak képanyag van, hang nincs. Nézegetem az operát, a névjegy alatt kiírt egy ilyesmit:
    Verzió - 10.53

    Összeállítás - 3374

    Környezet - Win32

    Rendszer - Windows XP

    XHTML+Hang - A beépülő nincs betöltve

    És gondolom itt az utolsó sor az én problémám. Ja és nézegettem a beállításokat is. A beállításoknál nincs szöveg, csak a legördíthető dobozokban van szöveg, és csak a pipákat látom ...

    Valami nagyon gallyra ment és nem oldja meg az Opera újrahúzása. Megnéztem a Firefoxot is (a szüleim azt használják ugyanezen a gépen) abban szintén nincs hang. Van esetleg ötletetek?

    Üdv.:
    DT

Új hozzászólás Aktív témák