Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #17716 üzenetére

    "Miért, a Chrome gondolatolvasó, vagy mi? Valahogy ott is be kell vinned manuálisan az adatokat, hogy legyen mit felajánlania."
    Nyilván be kell vinni egyszer manuálisan - DE az a nagy különbség, hogy emlékeim szerint EGYSZERI regisztrációs form kitöltése után a Chrome AUTOMATIKUSAN felajánlotta, hogy elmentethetem ezeket az adatokat, nem kellett nekem külön elnavigálnom a chrome://chrome/settings/autofill címre, és bepötyögnöm, hanem rögtön felkínálta ezt a lehetőséget. Ez meg ezerszer értelmesebb, mint hogy külön oda kelljen mennem, és elmentenem, mert ilyenre szerintem az emberek többsége nem fog időt szánni, még ha később előfordulhat is, hogy időt spórol neki.
    Tehát Operában valószínűleg azért nem népszerű, mert nem találták ki ezt a hót egyszerű megoldást.
    Operánál sokszor amúgy sem jellemző, hogy a kézenfekvő megoldásokat implementálják. Lásd a korábban beírtak listában való felkínálását az űrlapmezőknél, ami miatt már igencsak régóta nyavalygok, hogy ugyan mi a francért nem tudják már Operánál is megvalósítani.

    Operánál még ami felháborít: a Dragonfly - még mindig képtelenek voltak megvalósítani, hogy oldalanként különböző példányokat lehessen megnyitni egymástól teljesen függetlenül, akárcsak Chrome-nál.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák