Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok!

    bizony ugrabugrál a youtube, de nem mindegyik, és amelyik, azt is meg lehet szelídíteni. rájöttem, hogy ha a satus bar csíkra viszem az egeret, akkor vadul elugrik, lemegy teljesen, de ha nem mozdulok, akkor visszajön és ha klikkelek, akár oda is ugrik a film. olyan ez, mint lovat szelídíteni...
    csak koncentrálni kell, kis kézügyesség, meg önuralom, hogy ne kapjak utána. ami ha csak felszínesen, gyorsan végig akarok pörgetni valami videot nem biztos, hogy kapásból kéznél van. viszont fejlődöm, lehet, jobb ember leszek általa....

    update: @Ndruu: közben kiderült, hogy de. köszönet! :R html5-ben volt. nem tudom hogyan kapcsolódott oda, én biztosan nem, mivel azt sem tudtam, hogy van. hacsak nem öntudatra ébredt. viszont jó, hogy vannak ilyen fejlesztések, mert ki lehet kapcsolni őket, és így viszonylag gyorsan megoldják a problémákat. amiket okoztak. (bocs Sk8erPeter)

    kikapcsoltam, most jó a státuszbár, viszont a kis videó, amin teszteltem folyamatosan újraindulgatott. tartok tőle, hogy oda az youtube autplay kill képessége... eddig tartott. kicsit furcsa érzés, amikor megnyitom a böngészőt, és betölti az előző folyamatból a 60 oldalt, amiből 20 egyszerre kezd zenélni. kakofónikus.

    a Tab Stacking a 11.61-en TÉNYLEG nem működött. 10-ből 10x csoportba foglalta, 100-ból 100-szor, 1000-ből ezerszer. tovább nem próbáltam, elfogadtam tényként. pedig ügyesen forgatom az egeret, rengeteget dolgozom photoshoppal is, és jó egereket használok (G1, G3,. G5, MX518), és mégsem pedig próbáltam hosszú órákon át. 1/10 pixelenként mozgattam be közéjük, és máris csoportban volt. a 12.02 -ben lehet mozgatni, de érdekes módon csak a felső sorban. ha valamelyik alsóbb szinten mozgatnám oldalra, azt is felrántja a felső sorba és vissza már nem engedi. ez így kell, hogy legyen, vagy megint csak nálam van így?

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák