Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz Sk8erPeter #17758 üzenetére

    heló,

    ezt a beállítást opera:config#UserPrefs|EnableOnDemandPlugin megtettem, ez tényleg segített, igaz, azóta minden tele van nagy, szürke, otromba nyilakkal. régebben tudta az opera kezelni a youtube videokat, aztán valami megváltozott. talán elkezdtek valami másféle rendszert használni a youtubnál,mert rendre-másra indultak maguktól. olyan ez, mint az életben: az opera is, egy folyton változó környezetben, napról napra változik, öregszik, néha megbetegszik, aztán meghal. olyankor már semmit nem csinál már rendesen, jöhet az utód, és kezdődhet elölről a nevelés (betanítás, beállítgatás). "...az élet küzdelem..."

    egyébként a html5 kikapcsolásával megszűnt a jelenség, igaz, azzal elvesztette a képességet, hogy blokkolja az autoplayt. akkor jött a OnDemand injekció. mára már nem ugrál, ugyanúgy megy, ahogy a nálad is.

    van azonban egy újabb jelenség. letöltöttem ezt a kiegészítést, de nem akar múkodni. egyszerűen a beállításoknál (kiterjesztések kezelése) a beállítás gomb inaktív marad. az avant browserben ez is elég volt ahhoz, hogy visszaalakítsa a timeline-t. (nem használom a fb-t, csak passzívan, néha ott küldenek üzenetet, csak egyszerűen bosszant, hogy megváltoztatták... ismered az érzést, nem? ;] )

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák