Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    valami félreértődött. az, hogy "kezeli a youtube videókat", a szövegkörnyezetből szerintem kiderült, hogy azt jelenti: "tudja őket blokkolni, hogy ne induljanak el maguktól".

    korábban is így jártam: egy darabig tudta őket blokkolni, aztán egyszer csak egy elindult magától, aztán még egy, és egyszer csak a nagy részüket már nem tudta blokkolni. nem tudom, ilyenkor mi változik a háttérben. :F ezt nevezem én "az opera halálának". olyan, mintha elfogyna belőle a szusz. de az is lehet, hogy a youtube-nél fejlesztenek.

    az extend tube fenn van, de nem is tudtam, hogy ennyi beállítása van. :R az előzp verzió (11.61) ugyanis egyik kiegészítő beállításait sem engedte kezelni, a beállítás gomb mindegyiken inaktív volt. ez kezd most is előjönni, az újonnan telepített F.B. Purity beállítás gombja pl. inaktív. pedig a honlapján látszik, hogy vannak opciói. és nem is működik, nem tünteti el a timelinet. ez mondjuk a legkisebb gondom, mert a fb nem érdekel ennyire... egyébként lehet, hogy ez csinálta azt a az ugrálás (autohide) a status barban. majd még csekkolom.

    "Mikor indulnak maguktól a videók? "

    igen, amikor a böngészőt megnyitottam, akkor mind egyszerre, vagy amikor megnyitás új ablakban a háttérben megnyitottam őket, de volt olyan is,a mikor ez is elég volt, ha átgörgettem (jobb klikk+görgő) az oldal felett, már elindultak.

    a tabulátorok áthelyezésekor másnak is felrántja a legfölső sorba? és onnan nem is lehet lehúzni az adott fület?

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák