Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz dqdb #18755 üzenetére

    Tudok róla. Az elején még a működő RSS szolgáltatásuk idejében elmentett, userekhez tartozó csatornák is működtek, aztán egyszer csak elkezdtek nem frissülni. Ekkor gugliztam, találtam 2 használható, userID cserélő megoldást, amik közül az egyik nem működött, a másik frissült rendesen. Mostanában viszont megint nem frissül. Én meg hadd ne ellenőrizzem már rendszeresen, mikor pont a Twitter RSS-e az, ahol szinte soha nem is megyek még az oldalra sem fel, csak ha linkelek valahol valamit (pl. az előbb Haavard tweetjét), ráadásul még totál rendszertelen is az egész. Például ha innen nem kapok egy hétköznap egy feedet sem, akkor már tudom, hogy valami gáz van. A Moli.hu-féle aggregátornál (amivel a PH-s topicokat is RSS-ből lehet olvasni) már benéztem, mert egy hónap múlva jöttem rá, hogy valami miatt nem frissül, pedig van új hozzászólás.

    (#18756) M_AND_Ms: A Netvibes egy rossz vicc. Ezzel az erővel az Opera Portal-t is használhatod. Én úgy akarom olvasni az RSS-t, mint egy e-mailt, nem pedig úgy, mint egy halom linket címmel egy-egy dobozban, esetleg alatta pár sor. Számomra ezért használhatatlanok az élő könyvjelzős megoldások, amik a többi böngészőben vannak (a Chrome kivételével, mert az még ehhez is túl buta).

    (#18765) hunfatal: Nálam is volt olyan. Van vagy 80 csatornám (volt, amikor több is), többségük azért van a GReaderben (és onnan húzza le az Opera a szűrőkkel szétdobva a megfelelő kategóriába), hogy ne a kliens frissítsen be ilyen sokat, amikor van, hogy egy héten egyszer jön hsz és olyan is, amikor egy hónapot kell várni rá (de így legalább tudok rájuk reagálni anélkül, hogy bármilyen e-mail címmel feliratkoznék valahova). Így közvetlenül Operában csak azok a csatornák vannak, amik vagy mindig rendszeresek (ezek állandóak), vagy azok, amik pörgősek, de aztán pár nap/hét múlva leülnek, utána mennek át a Readerbe.

    Mi lesz a következő? Majd a hírportálok is szépen lassan kihagyják az új designból az RSS lehetőséget, mivel innentől úgy veszik, hogy ha a Google Reader megszűnt, akkor RSS-re sincs már szükség? Ez egy lavinát fog elindítani...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák