Új hozzászólás Aktív témák

  • LonGleY

    veterán

    válasz Sk8erPeter #19200 üzenetére

    A Presto fő szerencsétlenségi tényezője a felhasználói bázis számával, így a motorra való teszteletlenség hiányával van összefüggésben. A fő-fő szempont a kompatibilitás, amiben túlzottan nagy, sőt behozhatatlan a lemaradása. Nagyon kevés fejlesztő szentel figyelmet arra, hogy egyáltalán elindítsák a kész weboldaluk Opera alatt, ez pedig tarthatatlanná tette a helyzetet.

    Míg a Presto-sat soha eszembe nem jutott másokhoz telepíteni - annak ellenére, hogy a saját életem nem tudom elképzelni nélküle ma sem -, addig itt az volt az első gondolatom, hogy az új akár alapértelmezettként is megállná a helyét az alap usereknél. Ezerszer szimpatikusabb a Firefox-nál (ami mellesleg szintén motorváltás előtt áll).

    Még korai olyan következtetéseket levonni, hogy totálisan tönkretették volna magukat. Aggasztó, amit a mobil vonalon műveltek, és hogy milyen szinten hiányznak az asztaliból is a beállítási lehetőségek, de mégis jónak látom azt, ami eddig elkészült. Az már egy más kérdés, hogy menet közben mennyire alapoznak majd a felhasználói véleményekre, és hogy mennyire bővítik ki a most egyértelműen hiányos fejlesztésüket.

    Azzal viszont nem értek egyet, hogy a Chromium miatt meg lenne kötve a kezük. Az alapok nem változnak olyan gyorsan, hogy ne tudnának idővel egy total conversion-t készíteni a saját megoldásaikkal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák