Új hozzászólás Aktív témák

  • poirot

    senior tag

    Üdv. Mindenkinek !

    Több mint 10 éve Operát használok, az utóbbi hónapokat kivéve a legnagyobb megelégedésemre. Sajnos, nagyon belassult, és még így is használtam vagy 1-2 hónapig, de mikor láttam, hogy a Chrome, illetve az Internetr Explorer is csak úgy "vágja" ki az ablakokat, ott ahol az Opera rengeteg ideig, "darál", elhatároztam, hogy újrarakom. Gondoltam semmi gond, a beállításokat lementettem a Opera Settings Import And Export Tool_setup.exe -vel, régebben mindig bevált, aztán "hajrá", telepítés.

    Próbáltam régebbieket is, a Opera_1063_int_Setup.exe-t, a Opera_1101_int_Setup.exe-t, de egyik sem jelenítette meg tökéletesen a Opera Settings Import And Export Tool_setup.exe -vel visszaállított oldalakat, úgy mint régebben. Beállításoknál "elmászott" a méret, vagy pl. a legújabbnál, mikor végső kétségbesésemben azt raktam fel, pl. a hirkereso.hu-n az X-eket, mint kép írta ki.

    Régen nem volt ilyen. Egy kérésem van; ha tud valaki olyan magyar verziót, ahol a beállításokat maradéktalanul vissza tudom állítani a Opera Settings Import And Export Tool_setup.exe -vel, ne kiméljen.

    Igérem nem fogom frissíteni.

    Előre is köszönöm.

    :R

Új hozzászólás Aktív témák