Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Penge_4 #20100 üzenetére

    Hogy én mennyire gyűlölöm a JSON-t... :W :(((
    Ennek a hibaüzenetnek és az okának konkrétan a JSON-hoz, mint formátumhoz semmi köze nincsen. Itt van az URL maszkokról a leírás, rendes magyarázat, BNF és hasznos példák hozzá (Sk8erPeterrel együtt nem véletlenül dicsértem a dokumentáció minőségét).

    Olyat nem tudsz, amiben betallózom, hogy a profile/userjs és a profile/usercss könyvtárban lévő JS-eket és CSS-ket futtassa le normálisan? Vagy az már ugyanannyira sok erőforrást zabálna, mint a Tampermonkey?
    Chrome alá elvileg lehetne, de Opera 16 alá nem tudok, mert a HTML5 File API segítségével nem lehet ilyet készíteni, és a chrome.fileSystem API nem elérhető. De sok értelmét sem látnám, akkor már ott van a Tampermonkey/Stylish páros. Sőt, konkrétan nulla értelmét látom egy ilyen kiegészítőnek: aki advanced user, annak nem probléma a manifest.json megszerkesztése (és adott esetben a DOMContentLoad esemény használata miatt a user JS módosítása sem), aki nem, annak a Tampermonkey működése (sőt létezésének értelme) is sok.

    az alapértelmezett zoomot be lehet állítani 120%-ra 125 helyett?
    Nem. Maximum dqdb kiegészítőjével.

    A jelenlegi változatával annak sem, mert nem támogatom a default zoomot sem a My Operán található régebbi, sem a GitHubon található eggyel frissebb verzióban, csak a gépemen lévő fejlesztés alatt állóban. Majd valamikor a héten frissítem mindenhol, és feltöltöm a hivatalos oldalra is engedélyezésre.

    DejaVu Sans-ra módosítva a 16-os tényleg 16-os méretűnek tűnik (ugyanez az érték van Times New Roman-nál is, de az inkább 12-esnek tűnik
    Ugyanakkora betűméret esetén egy sans serif font betűi mindig nagyobbnak tűnnek egy serif font betűinél. Ráadásul a DejaVu Sans betűi a szokásosnál szélesebbnek tűnnek.

    Amit nem értek: nekem ez a renderelésbeli különbség érdekes módon fel sem tűnt, míg a Linux számomra ronda fontkezelésétől rosszul vagyok.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák