Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #20222 üzenetére

    "Úgy jön ide, hogy egy boolean vagy integer vagy string állításához meg lehet nyitni egy .js kiterjesztésű szövegfájlt is, nem kell hozzá komplett HTML lapot csinálni checkboxokkal, legördülőmenükkel meg hasonlókkal."
    Igen, meg lehet nyitni egy JS-fájlt, tök jól el lehet kúrni a benne lévő tartalmat akár figyelmetlenségből is (most ne csak arra gondolj, hogy te biztos nem kúrnád el), na meg ilyen alapon akár a mai napig lehetne küldözgetni táviratot is mondjuk SMS helyett. ;]
    Hogy valaminek a kezeléséhez van admin-felület, az nem jelenti azt, hogy az csupán amatőröknek készül.
    Ez nagyjából olyan érvelés, mint amikor valaki azt hiszi, hogy az a jobb, hogy az Apache-nál konfigurációs fájlokat kell buzerálni bármilyen apró módosításhoz, míg mondjuk IIS-nél ezt egy tök értelmes grafikus felületen, sokkal kényelmesebben át lehet kattintani. Pedig nem attól lesz profibb egy akármilyen alkalmazás, hogy nincs hozzá admin-felület. :D És ha a példa nem is a legjobb, a lényeg érthető, de félreértés ne essék, semmiféle olyan állítás nincs az előbbiben, hogy az IIS jobb lenne, mint az Apache, bár olyan tekintetben mindenféleképpen jobb, hogy előbbihez legalább van jól kezelhető grafikus admin-felület.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák