Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz Badb0y #2032 üzenetére

    Változatlanul csak sejtem, mit szeretnél. :)

    1. Ha a környezeti menüben akarod a Keresés gombra állítani a Google képkeresőt, akkor Ctrl+F12 -> Keresők fül -> kijelölöd a keresőt -> Szerkesztés-> Részletek és kipipálod, hogy alapértelmezett legyen. Két alapértelmezett kereső nem lehet!

    2. Ha a Keresés ezzel menüben szeretnéd a Google alá betenni a képkeresőt, akkor tudnod kell, hogy az Opera sorrendben adja hozzá az új keresőket. Ha tehát kitörlöd az összeset a Google kivételével, és a Képkeresőt veszed fel elsőnek, a kívánt hatást kapod. Ezt egyébként el tudod érni ini fájl módosításával is (sajnos, most nem tudom megnézni melyiket kell, de az opera6.ini-re tippelnék). Ezzel a módszerrel amúgy minden menünek a sorrendjét meg tudod változtatni, ki tudsz törölni dolgokat...stb.

    3. Ha az URL sáv melletti Google keresőmező mellé akarsz egy másik saját keresőt, akkor rájöttem a megoldásra. Kicsit nyakatekert, de működik (sajnos a costumize menüben nincsenek benn a saját keresők). A Nézet menüben kapcsold be a Személyes sávot. A megjelenő sávon jobbklikk, majd Keresők megjelenítése (vagy ilyesmi, most angol Operám van, de nehéz eltéveszteni ;)). Hozzáadod a kívánt keresőt, majd megint jobbklikk, és Testreszabás.... Ezután egyszerűen drag&drop módszerrel áthúzod a keresőmezőt a Google kereső mellé, majd kikapcsolod a Személyes sávot. Ennyi (természetesen máshova is húzhatod, ha neked jobban megfelel).


    [Szerkesztve]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák