Új hozzászólás Aktív témák

  • cousin333

    addikt

    válasz Sil #2165 üzenetére

    Tudom, szoktam használni FF-et is, nagyjából képben vagyok. Amiket írtál, azok egy jó része FF2 feature, ami emlékeim szerint a cikk készültekor még nem is volt végleges. Az Opera nagy részét már azelőtt tudta, hogy az FF egyáltalán megjelent. Elismerem, hogy nagyon jó az FF, bár más filozófia. Pechjére az Operát találtam meg először (pontosabban akkor még nem volt FF), és van annyira ''kézreálló'', hogy mindig visszatérek hozzá. Mivel ezt használom, ennek a funkcióiról írok. Akik kipróbálják az Operát, vélhetőleg főképp IE-ről térnek át, illetve néhány régebbi (vagy friss) Opera user is rácsodálkozhat 1-2 funkcióra. Az esetleges FF dezertőrök figyelmét meg rá akartam irányítani olyan funkciókra, amik benne vannak az Operában is, csak némileg másképpen (például oldalon belüli gyorskeresés).

    Működik a *.adverticum.*, írtam is, csak eddig az egyszerűsítésig el kell jutni :). Szótöredékre nem tudom, reagál-e, még nem próbáltam.

    Whitelist: az Opera egy urlfilter.ini fájlt csinál a profile mappába, amiben van include és exclude rész, amit nevezhetsz akár fehér, illletve fekete listának is...

    [Szerkesztve]

    "We spared no expense"

Új hozzászólás Aktív témák