Új hozzászólás Aktív témák

  • Dictator^

    veterán

    válasz kymco #2501 üzenetére

    hát nem tudom, de annyira zavar már..ismerősőknek általába én csinálom a gépét stb, mindig klappol tök jó, de én saját gépemmel mindig szivok, most jelenleg pénezm sincs, hogy a géppel foglalkozzak..tehát a legnagyobb és legidegesitőbb /hiba/ most:
    Böngészek ph-n 300hsz-t tölt be ugye, miközbe tölti, a zene (winamp) vagy a videó (bsplayer, powerdvd7.0, wmplayer10) annyira akad hogy addig semmit nem érteni belőlük, amig az opera tölt..nem hinném, hogy egy ilyen gépet igy be kéne tiltson egy böngésző.
    másolás a két maxtor vinyóról (80as mindkettő ata133 7200rpm stb 8mb cache).. másolás elkezdödik 40mb-al leesik 35körülire .. oké...aztán nyitnék egy winampot vagy egy totalcommandert másolás beesik 2mb-ra amig megnyilik a winamp vagy totalcmd (kb 10mp) ha nem több, ha megállitom a másolást, vagy pause akkor pikk pakk kinyilik... most huztam ujra a windowst.
    ami fent volt telepités utan: ati 7.1 es videókari driver, totalcmd, nod32, kis alap driverek, audigy 4 drivere, ms egér bill stb.. aztán szar volt igy is, feldobva a 4.56os via driver, akkor is szar, ezelőtti win driverek nélkül volt (sp2es win persze ott is), ott is szar aztan 4.53 via akkor is szar, 4,43 ott is crap..

    de ami most legjobban betiltja a gépet az az opera, töltés közbe szinte minden megall, 100%os proci hasznalat persze tovabbra is megy..nalam nem tunt fel, hogy javitottak volna..

    igazabol ez mar felig off de hagyom igy, szóval ehez szólj hozzá

    És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

Új hozzászólás Aktív témák