Új hozzászólás Aktív témák

  • Sil

    senior tag

    válasz cousin333 #2608 üzenetére

    1. Jó, de a kiterjesztések a Firefox lényege, ez a működési elve. Egy átlagusernek elég az alaptelepítés (ami pont miattuk van ennyire egyszerűre és átláthatóra megcsinálva), de ha már nagyobb igényeknek kell megfelelni (erre jó példa a memory cache kezelése, amiről egy átlaguser azt sem tudja, eszik-e vagy isszák), akkor jönnek az about:config-beállítások, a kiterjesztések és a felhasználói fájlok. Az, hogy mihez van felhasználói felület, mihez rejtett beállítás, és mi az, ami kiterjesztésként érhető el, elég alaposan át lett gondolva a fejlesztés során (ez persze változik is).
    2. Nem azt mondtam, hogy jobban tolerálhatók a hibái, hanem azt, hogy ahhoz képest, hogy könnyebb benne találni hibát, nem találtak még benne nagyságrendekkel többet, mint a zártakban, pedig voltak ilyen jóslatok is. A javítás gyorsasága meg fennáll.
    3. Más dolog a hype és más dolog a szájreklám (Word of Mouth). A hype definíciójában benne van, hogy túlzás, és tudomásom szerint nem a Firefoxot reklámozzák úgy, hogy a leggyorsabb böngésző a világon (hanem pl az Avastot, emi még csak nem is önálló böngésző). A Firefoxot szájreklám segíti, amihez sok-sok lelkes és elégedett felhasználó kell. Kétségtelen, hogy ez a leghatékonyabb reklámforma.

Új hozzászólás Aktív témák