Új hozzászólás Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz Cloud_s #2780 üzenetére

    A proxy egy specialis halozati elem a halozat gyorsitasa es vagy vedelme erdekben hasznaljak, foleg vallalati kornyezettben, otthoni felhasznalas es simma internet szolgaltatoknal nincsen hasznalva, nehany ritka esetet leszamitva.

    A proxy beallitasok automatikus erzekelse opcio az operan belul a szokvanyos konfig feluleten nincsen, de ez nem is gond mivel proxy szerver eseteben vagy direktbe kozlik a proxy adatait vagy adank egy automatikus konfiguracios filet.

    Modemes vagy ADSL kapcsolat esetben szukseg van egy tarcszo programra, ami alapertelmezesben szerepel a windowsban. Mivel ez IE-t bele integraltak a windowsba, igy van lehetoseg ra, hogy onnet is konfigurald. A tarcsazo tenylegesen a start menu / beallitasok / vezerlopult / halozati kapcsolatok reszen talalhato. Modemes kapcsolat esteben proxy nem kell, ha megis akkor azt a szolgaltato megadja es direktbe beirhato. Ha mar bealitottad vagy a rendes helyen vagy az ie altal biztositott feluleten, a modemes kapcsolat parametereit. Onnettol ha az oprendszer erzekeli, hogy valaki halozati kapcsolatot akkar feldobja atarcsazo ablakot es minden mukodik rendesen. Felteve, ha nem kap atmenti elmebajt mindanyiunk kedvenc oprendszere.

Új hozzászólás Aktív témák