Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz Polarstar #27823 üzenetére

    De a drodos mobilon szokatlan dolog történt. Ez a kis vacak nem mentette le sehol a Mobilaréna belépő loginjait.
    Egy darabig csodálkoztam, de sehol sincs egy apró pici leírás sem, nem menedzselhetőek a jelszavak, egy szó sincs sehol róluk.

    Korábban ment a jelszavak mentése, a már elmentett jelszavakat tudja használni a kliens, azonban valamikor elrontották, és azóta nem működik, legalábbis olyan 2 hónapja nem működött, amikor megnéztem (aminek nem a sokszor emlegetett autocomplete="off" attribútum az oka, mert a PH-n például nincsen megadva).

    A desktop változathoz rendszeresen és ütemezetten jelennek meg fejlesztői változatok, az Opera blogon ezekhez a kiadásokhoz részletes leírások tartoznak, ezek a bejegyzések kommentelhetőek, a kommentekre a fejlesztők szoktak reagálni; vagyis kialakult egy közösség, ahol a fejlesztők hozzáértőbb felhasználóktól kapnak visszajelzés és gyors hibajelentést, és a felhasználók is első kézből válaszokat a kérdéseikre.

    Ezzel szemben a mobil vonalon teljes a szárazság: néha frissítik a Play Store-ban az alkalmazást, 2-3 havonta írnak egy cikket az új stabil változatról, nulla feedback kommentekben.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák