Új hozzászólás Aktív témák

  • Cr00py

    senior tag

    Nálam ezt csinálja folyamatosan random időközönként.

    Az egész böngésző befagy, task manager csak 1 process-t mutat, aminek baja lenne. Természetesen csak azt nem lehet bezárni, mert bezárja az egész appot.
    Újraindítás után csak a gyorshívó jön be. A korábban megnyitott lapok nem. Újra meg kell nyitni mindent.. így a korábban elkezdett " munka" is ment a levesbe. A héten csak kb 15 elég hosszú elmail-t kellett újra írnom. :o és még CSAK Kedd van.
    Van, hogy 10 percenként, de van hogy órákig semmi baja.
    Régebben nem volt ilyen.
    Próbáltam már mindent.
    Teljesen " szűz" böngészőt, úgy.. hogy nem léptem be a fiókba, bővítmények sem voltak.. ( hátha az okozza ezt.. ) de úgy is csinálja.

    Ez a rengeteg haszontalan sz*r feature amit bele pakoltak bacca szét az egészet a nyakamat tenném rá.

    A háttérben lévő lapokat is ugyanúgy "bezárja" a memóriára hivatkozva, pedig bőven van.
    Tudom.. ez még egy darabig ilyen lesz, mert balf*szok javítani... csak tudnám, hogy akkor minek rakják bele addig, amíg nem működik. Vagy ha már bele rakták.. vegyék ki legalább a stable channel-ről.

    A gyorshívó háttér is valami fekete hülyeség lett valamelyik csoda frissítés után..s a "régit" már nme is látom a választható képek között. Mert az az ~ 1 megás kép már nem fért el, ki kellett venni. :DDD

    Én már meguntam ezt a sz*rakodást. Évekig működött..de csak egyre jobban elb*sszák. Ma lesz a napja, hogy letörlöm az egészet a francba, és nézek inkább mást, mert így használhatatlan az egész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák