Új hozzászólás Aktív témák

  • Traxx

    őstag

    Sziasztok!

    Nekem is gondom lenne az Operával...kezdem ott, hogy először a 6.05-ös verzió volt fent. Az szép volt, jó volt, gyors volt, meg minden, egyszóval nagyon tetszett. Aztán váltottam nagy ugrással a 9.0-ra, majd a 9.1-re. És itt kezdődött a bibi...mivel ha elkezdek böngészni, kilép :( Semmi hibaüzenet, vagy hasonló, csak egyszerűen bezárja magát. És ez nem az adott honlap hibája sajna, mert a firefox jól megy. Ja, visszarakva csalódottságomban a 6.06-öt, a hibajelenséget az is átvette, tehát valamilyen regisrty beállítás lapul ott.

    Szóval a kérdés: miért lép ki az a 9.x-es Opera? Mert azt használnám én szívesen, ha lehetne... Most amúgy a róka van fent, és a Maxthon (viszont a firefox hosszabb idő elteltével erősen lekapja a gépemet, a maxthon alatt meg nem megy a honfoglaló... :O ) Ami még bekavarhat, az a NOD32, illetve a Zone Alarm.

    Ha van tippetek, azt örömmel venném...köszi :R

    "Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Új hozzászólás Aktív témák