Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Penge_4 #6479 üzenetére

    Értem, hogy mit szeretsz a Google termékein, csak az nem tiszta számomra, hogy ha gyűlölöd a Microsoftot, mert a fél világot a kezében tartja, akkor miért nem gyűlölöd már a Google-t is, mert rájuk ugyanez igaz, csak ők a világ másik felét tartják a kezükben. :DDD Na jó, ez nem igaz, mert különben mi maradna más multiknak és az olajmágnásoknak? :D A lényeg, hogy a Google ugyanolyan agresszív (a felvásárlómániájával és a brutális terjeszkedésével), de kétségkívül hasznos termékeket gyárt, amiket korábban egy cég sem (vagy csak nem vált elterjedtté), és elég dinamikusan fejleszti a cuccait.

    "Ráadásul az ehhez kapcsolódó régi history navigation-t is átvette az FF az Operától, miközben az Opera meg a kompatibilitás jegyében feláldozta, így azóta lassabb is lett, mert minden visszalépésnél újratölti az oldal egyes részeit és a gépelt szöveg megmaradásának is lőttek."
    ezt nem értem, ennek mi értelme volt? Miért számít a kompatibilitásnál az, hogy én esetleg úgy szeretném, hogy ne töltse újra az oldalt? De akkor ezek szerint be lehet állítani, de nálam 1-esnél és 3-asnál ugyanúgy nem jegyzi meg a szöveget, mint nálad!

    "Ez valószínűleg egy bug. 1-2 alkalommal belefutottam, általában ez is olyan visszatérő bug, mint a checkbox-nál, hogy csak 1 pixel az egész pipa."
    Furcsák ezek a bugok, hogy miért képtelenek kijavítani, és esetleg hotfixeket kiadni időközben...
    A checkbox-os bugnál amúgy nem tudom, mire gondolsz, én még lehet, hogy nem találkoztam vele.

    "csak lendüljön át végre 50%-on egy szabványkövető böngésző, az IE6 pusztuljon ki végleg. Onnantól végre nem az MS határozná meg, hogy mi legyen a szabvány, hanem a szabvány határozná meg, hogy milyen legyen egy oldal."
    Ezzel egyetértek, viszont mondjuk az is igaz, hogy amikor telepítek egy szűz Windows-t, akkor böngészővel töltök le más böngészőt (ha tételezzük fel, nincs meg a gépemen a telepítőprogi), tehát IE-t használom ahhoz, hogy letöltsem az Operát...

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák