Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    Topikgazda

    válasz picur10 #9431 üzenetére

    - Az gombbal csak egy gondom van, fixen a jobb szélére került, eddig pedig az utolsó volt. 1-2 tabnál át kell rángatni az egész képernyőn. A régi gombot hogyan kaphatom vissza?
    Zárd le 1-2 fül kivételével az összeset. ezután jobb klikk a fülsávon > Testreszabás > Megjelenés. Ezután fogd meg a + gombot, és a mostani helyéről húzd át a legutolsó fül jobb oldalára, és töröld a + gombot a régi helyéről:

    előtte

    utána

    Ha úgy jobban megfelel, akkor a + gombot a fülektől balra is elhelyezheted.

    - ez így működik, de azért a drag and drop módszer egyszerűbb. Pl. ha egy filmhez kapcsolódóan be van linkelve 5-6 kép, akkor minden képnél le kell nyomni a shift+ctrl-t, aztán felengedni, különben nem lehet görgetni.
    Szöveges/képes linknél még az is megoldás, ha mouse gesture-t használsz:
    1. jobb gombot lenyomod a linken, lehúzod kicsit az egeret, és felengeded a gombot, ekkor nyit a linknek egy új fület, és aktívvá teszi
    2. jobb gomb lenyomása, le-fel mozdulat, gomb elengedése, ekkor nyit a linknek egy új fület a háttérben

    Tömeges linknyitásra lehetőséged van a Ctrl-Shift-L lenyomásával. Ekkor megjeleníti az oldalon található összes link listáját, amit tudsz szűrni, és egyszerre több elemet kijelölni, majd megnyitni azokat.

    A kérdés helyén csak egy fehér sáv jelenik meg. Mivel nem látom, nem tudom pontosan milyen kérdést tesz fel, de én nem akarom a jelszót elmenteni! Annyit szeretnék csak, hogy lássam és/vagy ne kell begépelnem a usernevet, mert ahány oldal, annyi eltérő név van. Ez csak scripttel megy? FF-ből már áttettem egy autologin scriptet és az frankón működik is.
    Ez valami csúnya UI bug lehet, mert ott tényleg a kérdés jelenne meg a Firefoxhoz hasonló módon. Ha megoldottad már user JS-tel, akkor oké, szerencsére a legtöbb user JS scriptet lehet Opera alatt is használni.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák