Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz Vesztor87 #1006 üzenetére

    Kényszer. :P

    És akkor az ígért beszámoló.
    Ma jól kezdődött a dolog, ~5 perc alatt sorra kerültem, nem is tudtam mire vélni a dolgot. És végülis a vége is jó lett: sikerült véghezvinni a dolgot. Közben: leültem az ügyintézőhöz, mondtam neki hogy múltkor a kolléganőjénél jártam, aki keresett nekem egy harmadik ügyintézőt. :D Majd a célig eltelt bő egy óra, mint megtudtam lehetett volna gyorsabb
    1. ha nem simple-re váltok hanem bármi másra, merthogy a többinél pikk-pakk megy a váltás ez meg egy macerás csomag, teljesen máshogy van mint a többi.
    2. ha a múltkor nem is állunk neki, az akkori hölgy által véghezvitt dolgok miatt a mai ügyintézőnek csomó hibaüzenete volt, ha jól értettem az is lett a vége hogy mindent visszaállított az eredetire és kezdte elölről.
    3. ha nem kérem a folyószámlahitelem megtartását. Más csomagnál ez nem jelentett volna problémát de mint írtam a simple egy "különleges" csomag és így nem lehetett egyszerűen csak megtartani, hanem (annak ellenére hogy ősidők óta van és változtatni sem akartam a kereten) újabb bírálatra volt szükség. Ráadásul emiatt egy rakat papír is keletkezett. És bár a hirdetményben ilyet nem látok ennek 100Ft-os havidíja van.

    Holnaptól él a változás, az extraként választható kiegészítő csomagokat is ekkortól tudom a netbankon keresztül igényelni, személyesen nem lehet.
    A kártyát (annak ellenére hogy a mostani is ugyanazt tudja) mindenképpen cserélik; most ugyan megtarthattam de ha kb. 2 hét múlva megérkezik az új akkor ezt vissza kell vinnem a bankba.

    Summa summarum: ha csak ma megyek és nem kérem a hitelkeretet szerintem elviselhető idő alatt meglett volna.
    Az elnevezést viszont nem értem, szvsz a simple helyett sokkal találóbb lenne a complicated...

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák