Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz KergeK@csa #1985 üzenetére

    Én főleg itthon (házon belül) használom az OTP-t, nagyon-nagyon ritkán megyek be fiókba.

    - a mobilapp nagyon jó, elvileg van demója, ki lehet próbálni. Én csak az androidos verziót ismerem, de szerintem a többi is ugyanolyan. A jelszón kívül képes megjegyezni mindent, és ha csak apróság miatt kell belépned, van egyszerűsített belépés, amihez nem kell sms. De csak olyan dolgot tudsz végrehajtani így, ami illetéktelenség esetén nem nullázhatja le a számládat vagy nem zárhatnak ki belőle, minden máshoz sms-es belépés kell. Viszont van QR kódos belépés is, minden platformra (mobillal kell leolvasni), de ha szükséges, akkor tud így is smst küldeni.

    - a számlatörténet 90 napra visszamenőleg kérdezhető le, egyszerre 30 napos intervallumot tud mutatni. Viszont bármikor letölthető a számlakivonat, és a lekérdezett számlatörténet (amit épp látsz) exportálható PDF-be, Excelbe.

    Még néhány apróság: NET számlacsomaghoz ingyenes a webkártya, amit netes vásárlásnál tudsz használni. Van QR-kódos fizetés, belépés után ahol OTP-re irányít át a webshop, ott nem szükséges megadni a kártyaadatokat, telefont odafordítod és a QR kód alapján intézi a fizetést (ugyanúgy kártyás vásárlás). Szerintem a netes technikai oldal az OTP-nél a legjobb az országban. Igaz, ezen kívül a K&H-t ismerem még, mert a munkahelyem számlája ott van.

    Abszolút szubjektív vélemény: az OTP se szent, mint ahogy egyik bank se, de úgy gondolom, messze a legnormálisabb. Nem ingyenes a számlavezetésem, hanem kb. 500 forint, plusz smsek, plusz utalások, ám ez egyéni beállításokkal minimalizálható. Sms értesítés csak nagyobb összegre van beállítva, kb. 100-200 forint így egy hónapban, az utalásokért meg kb. 200 forintot fizetek, tehát az egész megáll havi egy ezresben. Rengeteget vásárolok kártyával, főleg PayPass-szal, nem ijedek meg, ha két szelet csokit kell kifizetnem vele. Inkább PP mint kp.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák