Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    addikt

    válasz albiosz #2539 üzenetére

    Te fizetsz, igen, s meg is kapod a kedvezményt.
    A kedvezményt adó partner nem azt szeretné tudni, hogy a te háztartásod mennyit jár oda, hanem hogy a vásárlói köre X éves női/férfi ügyfelekből áll. Esetleg a férfi ügyfelek csak a 3% kedvezmény miatt jönnek be.

    Azaz, ha a te nyilatkozatod lenne érvényes a párod kártyájára, azt kapná meg a bolt, hogy x éves férfi jár a DMbe pl., ami nem igaz mert csak a feleséged járt ott. Ha együtt vagytok, akkor pedig igaz, hogy ott voltál te is, s a vásárolt termékekből tudnak következtetni, hogy talán nem egyedül voltál.
    Tehát te hiába nyilatkozol, a párod nem fog marketing adatokat adni magáról.

    Ne háztartásként tekints az adataidra, hanem személyenként. Neked lehet, hogy ugyanaz az üzenete, ha ti vesztek valamit és ha csak a párod vesz valamit, de egy vállalkozásnak teljesen mást jelent.

    Ha a párodnak lenne saját direkt hozzáférése ő is tudna nyilatkozni.
    Megoldás egy bázis számla, amin mindketten tulajdonosok vagytok, így a Simple ingyen utal arra, párodnak is lesz direktje, tud nyilatkozni, kap kedvezményeket. Azt már nektek kell eldönteni a bázis számla versenyben van-e a kiesett kedvezmények/visszaadott társkártya éves költségeivel.

    Technikailag annak se látom korlátját, hogy hétvégén is legyen bankközi utalás, mégiscsak pár év múlva valósul meg. A citinek megvolt a technológiája, így csak idehozta külföldről, hogy ezt is tudja. OTPnek fejlesztenie kellene, de ha nincs rá tömeges igény nem öl bele pénzt. Bsnkkártyák közötti utalással tudsz hétvégén is bankon belül pénzt mozgatni.
    Illetve a citinek nincs QR kódos fizetése, amivel az online számlákat bankkártya elővétele nélkül tudja fizetni. Minden banknak más a fontos fejlesztés terén.

Új hozzászólás Aktív témák