Új hozzászólás Aktív témák

  • NORBl

    aktív tag

    Nem találtam más topicot, ahová lehetne írni, ezért megpróbálom itt.

    Hitelkártya téma. Olvastam más topicban, hogy sokan használnak, mert, hogy vásárlásonként visszakapnak x%-ot. Olvastam a témában, de azért nem egyszerű eligazodni a csillagozásokon, meg apróbetűs részeken, nagyon időigényes is, ezért megkérdem hátha valaki tajékozottabb, és tud segíteni.

    Jelenleg melyik benk nyújtja a legjobb konstrukciót ? A lényeg az, hogy van egy hitelkeretem. ~200.000 Ft, és ebből vásárolhatok. Viszont ha vásárolok, akkor egyből kamatozik a levásárolt összeg, igaz ? De milyen időközönként, vagy, hogy van ez ? Gondolom úgy éri meg a legjobban, ha erről fizetek mindent, de a levásárolt összeget, egyből kiegyenlítem a banszámlámról, utalás formájában, úgy nem kamatozik olyan mértékben az összeg, és tudom gyüjtögetni a vásárlásokból %-osan visszatérített összeget.

    Jól látom ?

    Jelenleg a Cib banknál vagyok, (3900 Ft-os éves kártyadíj) gondolom az se mindegy milyen bankkártyával van párosítva. (egy banknál lévő bank, illetve hitelkártya közötti ingyenes átutalás stb.) Melyik jelenleg a legjobb kombó ?

    Nem tudom, hogy más is arra megy e, hogy minél olcsóbban kihozza a havi/éves bankártya szolgáltatásoknak a díját. Van e valaki aki utána nézett a jelenlegi bankszámla, kártya díjaknak, és van e jelenleg olcsóbb konstrukció, mint a Cib ajánlata. 3900 - as éves kártyadíjjal 325 Ft-ra jön ki a havidíj. Eco számlacsomag.

Új hozzászólás Aktív témák