Új hozzászólás Aktív témák

  • totyak

    aktív tag

    válasz namenlos #3485 üzenetére

    Köszönöm a reagálást.

    Én pont ugyanígy gondoltam, tehát szerződésmódosítás volt, nem vagyok jogosult a Jump számlára korom miatt, akkor a kártya is érvényét veszti, főleg, hogy újat kaptam. Csak itt nem kérték vissza a régit és nem is figyelmeztettek, hogy tiltsam le.

    A kártya alapból 2019-ig érvényes, rá van írva, de új számla, új kártya miatt én ezzel nem foglalkoztam.

    Ezt viszont nagyon jó, hogy írod, hogy előre beszedik a pénzt. Ez amúgy 100%? Ha jól rémlik 09.27-én vonták le a 4504Ft-ot. Mivel ez éves kártyadíj, így 4504/365=12,34Ft-os napidíj. Ha holnap be tudnék menni, az elvileg azt jelentené, hogy max. 8 napot kellene fizetnem, ami 8x12,34Ft=98,72Ft, amibe meg nem rokkanok bele.

    Egyébként nekem rémlik is, hogy amikor számlamódosítás volt, akkor a Jump kártya éves díjának időarányos részét levonták, csak sajnos az OTP Direct-ben valamiért nem tudom visszanézni az idén márciusi számlaforgalmamat.

    Esetleg azt nem tudod, ha nem megyek be a bankba, csak online tiltom a kártyát, akkor is automatikusan visszautalják a levont összeg nagy részét, vagy jobb, ha személyesen intézem?

    Illetve mennyi a kártya tiltás díja?

    Tehát, ha minden jól meg, akkor ez a történet nekem kb. 100Ft + kártya tiltás díja + esetlegesen 500Ft-os Simple ügyintézési díj, ami összesen még mindig nem lehet 4500Ft.

Új hozzászólás Aktív témák