Új hozzászólás Aktív témák

  • dptrsk

    addikt

    válasz viktorhu #4000 üzenetére

    (75) A terhelési tranzakciók elszámolásakor használt árfolyamok
    16
    a) Maestro, MasterCard és VISA típusú kártyákkal a Magyarországon kívül és a Magyarországon nem forintban végzett tranzakciók (kivéve: OTP Bank által Magyarországon üzemeltett euró töltésű ATM-ekben végzett készpénzfelvételi tranzakciók, valamint az OTP Bank magyarországi hálózatában, euróban és amerikai dollárban végzett tranzakciók) eredeti pénznemét a Nemzetközi Kártyaszervezet átszámítja az általa alkalmazott árfolyamon euróra. A Bank a Nemzetközi Kártyaszervezet által elszámolt összeget a Kártyaszervezet általi elszámolás napján a Banknál érvényben lévő, aznapi első deviza eladási árfolyamon számítja át forintra.
    b) Az OTP Bank által Magyarországon üzemeltett euró töltésű ATM-ekben végzett tranzakciók, valamint az OTP Bank magyarországi hálózatában, euróban és amerikai dollárban végzett tranzakciók árfolyama a tranzakció napján a Banknál érvényes, aznapi első deviza eladási árfolyam.

    forrás

    ez betéti kártya, ha hitelkártya az érintett, akkor a hitelkártya üsz-ben is meg kell nézni, de gyanítomott is ez az elv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák