Új hozzászólás Aktív témák

  • Nagyon régóta nem váltottam Outlook verziót, azonban most sikerült egy új laptopra áttelepülni és mivel a cégünknek van Office 2016 licensze, gondoltam akkor elhagyom a jó öreg 200x-et.
    Egy csomó nem tetsző dolog (ami ugyebár szubjektív) mellett, találtam egy olyan idegesítő fícsört, ami mellett napok óta képtelen vagyok elmenni. A munkám során sok esetben kapok levelekhez csatolt fájlokat (többnyire PDF adatlapokat, kapcsolási rajzokat stb.), amiket azután az eredeti levéltől eltérő szövegezéssel tovább kellene küldenem.
    Jelenleg az van, hogy az Outlook 2016 a továbbítás gombra kattintás után törli a mellékleteket a levélből, és a beállításokban is csak arra van lehetőségem hogy az eredeti levél szövegét akarom-e megjeleníteni stb.
    Utánaolvastam angol oldalakon, azt írták hogy nincs arra lehetőség hogy a továbbítás gombra kattintás után megmaradjon alapértelmezésben a levél melléklete a továbbított üzenetben. A teljes levelet tudom csatolni, de az meg azért nem jó, mert a levél feladója, szövegezése nem az ügyfél szemének való dolog.
    Szóval most ott tartok hogy ha a produktivitásom meg akarom tartani, akkor vagy visszapakolok egy régi outlookot, vagy valami helyettesítő termékre kell átállnom... Hihetetlen.
    Esetleg van valakinek ötlete, titkos registry beállítása, amivel ez a probléma megoldható? Köszi előre is!

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák