Új hozzászólás Aktív témák

  • Necroman_Mk2

    őstag

    válasz TBT #16789 üzenetére

    Örülök, hogy az új hősökhöz nem kell a jövőben megvennem a prémium BP-t. Mondjuk ez a Blizzardnak nem túl jó hír, mert a hősős prémium BP-n kívül én nem költöttem minden vacakra a játékban, de ez legyen az ő bajuk. (A Porsche skin is biztos ki fog maradni.)
    Arra azért kíváncsi vagyok, hogy akik fizettek 1000 coint korábban a hősök kioldására, azok kapnak-e valamilyen kártérítést vagy vígaszdíjat.

    Az új Push pályának jobban örülök, már kezdett a meglévő három kissé uncsi lenni. Illetve sejtettem, hogy Hanaokát áprilisban, a cseresznyevirágzás idején ki fogják már adni - ez be is jött, még ha csak ideiglenesen is.
    Venturről meg már nyilatkozták, hogy ő nonbináris lesz. Hogy ez pontosan mit jelent, az majd később derül ki. Játékmenetben a fúró képessége alapján ő lesz az új "flank Sombra", csak nem teljesen láthatatlan.

    #16791 k-adi Szerintem a Mythic skinek utólag nagyon drágák lesznek. Ha abból indulok ki, hogy egy Legendary kerül 20 dollárba/euróba, akkor ezek a(z elvileg minőségibb) kinézetek legalább egy tizessel többe fognak kóstálni, de én az 50 dollár/eurót se tartom elképzelhetetlennek.

    Igen, a Blizzconon bejelentették hogy lesz idén egy új healer (Space Ranger kódnéven fut), meg jön egy tank is az év végén (róla semmit se mondtak, de többek tippje szerint ő lesz Soundquake, akit emlegettek az első CG videóban).

    [ Szerkesztve ]

    "Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

Új hozzászólás Aktív témák