Új hozzászólás Aktív témák

  • sirszevenap

    addikt

    válasz _gabber_ #3025 üzenetére

    Na, én úgy gondolom nem írok neked monológot, mert miért. A kisregényed túlnyomó többsége személyeskedésből áll. Örülök, hogy úgy látod, hogy sokszor rossz döntést hozok, ezzel alátámasztva azt, hogy a meccseim 1-2% -án voltál jelen maximum, amin meg sem voltunk 6-an és többnyire szabad foglalkozást játszunk. Szeretem, mikor valaki 310 meccsből 5-ön jelen van és úgy képes ilyen személyeskedőn írni. Szerencse, hogy te jó döntéseket hozol mindig egyébként. (Ja bocs, írtad, hogy te is tévedsz! :DDD)

    A hangnemem: Nekem ugyan soha nem támadó a hangnemem, ezt mindenki alátámasztja szerintem. Inkább vagyok az a hóbortos nevetős emberke, a kérdéseimet is így teszem fel. Első sorban ha már itt tartunk akkor te kezdted, mikor előtte hanzot hoztam. De ez óvoda, úgyhogy hagyjuk is ki kezdett mit.

    Ami kompletten jellemez téged:
    Másrészt, mikor behoztad Hanzot kontrollra, 0-60-ban vesztésre álltunk, döntésed taktikailag selejt volt. Kint állsz a map másik végén és lövögetsz befelé egy sarokra, reménykedve arra, hogy valaki belefut, amíg öt másik társad azzal szenved, hogy bejusson a pontra, és megfordítsa a meccset, döntéseddel az egész csapatod gyengítetted. Sajnos ez az igazság, ugyanis míg Hanzo voltál, nem öltél meg senkit. Akármennyire is szeretnéd, nem vagy még Seagull szinten Hanzoval.
    Ehhez nincs mit hozzáfűznöm, csak azt támasztja alá, hogy a személyeskedésed és hangnemed.... hát hogy is mondjam...

    "már többször játszottam veled és sokszor úgy éreztem, hogy taktikailag rossz döntéseket hozol"
    Ugye említettem... "Sokszor". A mások pedig, ha így érzed akkor ugye van neked egy olyan részed, hogy SZÁJ. Azt úgy kell, hogy kinyitod és szólsz. Nem túl nehéz folyamat. Hidd el nálam értő fülekre találsz.

    Egyébként a "taktikailag rossz döntést hozol" kb annyira életképes , mint az én számból, mivel tényleg nem emlékszem rád sok meccsen. No dehát én azt sem láttam Meivel hogyan teszel hozzá a csapathoz, 3 halál után váltottál egy Junkratre ugye. (Úr Isten, sose írnék ilyet, ha te nem lennél a végletekig személyeskedő :DDD Szégyeld magad csúnya Arrow pfej...)

    Tudod annyit kellett volna mondanod, hogy: Ne aggódj, van taktikám tudom mit csinálok. Én ezt nem tudhattam, te mit hoztál le annó azon a pályán Meivel. De nem is tudtam meg :DDD

    Száz szónak is egy a vége. Az irónikus Hazos beszólásoddal ami megelőzte a "Gyerekek ide miért kell Mei"-met? Jobban járnál ha csöndbe maradnál és nem személyeskednél.

    Fuuuuha, mégis regény lett. :DDD Ja és Gabber, legközelebb rakd be kérlek a fogalmazásaidat OFF-ba mert nem tartozik ide ilyen formában.

    [ Szerkesztve ]

    Bankkártyával? Hát persze!

Új hozzászólás Aktív témák