Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz #14955008 #4001 üzenetére

    Minden ranked ilyen, és az eleje még gázosabb. És sose lesz jó mindenkinek. :) Van aki ezt elfogadja, van aki majd ez miatt fog itt minden héten ragelni egyet. :)

    A játékfejlesztőknek szinte kivitelezhetetlen feladat egy normális ranked rendszer felállítása, ami mindenkinek jó. Mert azért top szinten, vagy magas szinten a ranked rendszer általában sokkal jobban működik. Alsó szinten is nagyjából, mert aki nagyon rossz, az nagyon rossz társakat is fog kapni. De középen (ami a legnagyobb halmaz) túl sok a változó. Szinte az összes ranked az Élő-pontrendszerre épül. Így nehéz. :)
    Az sem túl bíztató, hogy még Quake-ben sem (1v1) működik tökéletesen. Pedig ott a változók száma csak két playerre korlátozódik. Szóval akkor OW-ben ahol a változókat be lehet szorozni 12-vel?!

    Én biztos nem is fogok competitív mód felé nézni addig amíg nem fix 6-ossal megyek. Akikkel korábban eleget gyakoroltunk. Én ezt nem meccsszámban kell mérni meg szintben. Hanem mikor eddig megoldhatatlan feladatokat is meg tudunk oldani. Mert korábban volt pár felállás (az ellenfél részéről) amit egyszerűen nem tudtunk counterelni, lekezelni. Ezekre pedig a gyakorlás a megoldás.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák