Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz Pszicho #17961 üzenetére

    MF karakter: ahhoz, hogy egy olyant csinálj, amivel tényleg pénzt lehet keresni, előbb annyi pénz kell, amiből bármilyen más karaktert tisztességesen, endgame szintre fel tudsz szerelni. Plusz nagyon pontosan ismerni kell a játék egészét, milyen cuccokat keresnek craftoláshoz, hol esnek olyan div cardok, amelyekért sok pénzt adnak, stb. Harmadrészt monotónia tűrés a köbön, mert a MF nem játékról szól, hanem grindről, 1000-200-szor végignyomni ugyanazt a pár mapot, ami egyszerre jövedelmező és gyorsan játszható.

    ES/CI build: azért csinálják, mert ez az egyetlen, ami minden sebzés ellen véd. Az armor csak a phys dmg-et csökkenti, az eva csak esélyt ad a kivédésre, az CI ES build viszont minden sebzést felfog, amit meg nem - pl. chaos sebzés, desecrated ground - az nem hat rá. Természetesen ennek ugyanúgy kell max resist, ugyanúgy, sőt még inkább kell phys dmg csökkentés, mert az ES-t nem tudod flaskából egy slukkra visszatölteni. Ráadásul egészen más játékstílust igényel fejben, itt ha elkezd lefelé menni az ES, akkor futás van amíg a recharge meg nem kezdődik, nincs facetank.

    A 20k körüli ES messze a 30-40 exás sávban van. 8k körülit ki lehet hozni kb. 1exából (5L chest + egyebek)

    A legtöbb pénzt valóban item swappal lehet keresni - csak ehhez egyrészt nagyon ismerni kell a keresletet és a cuccokat, másrészt az sem játék - ha játszol, akkor egy igazán jó ajánlatot már azelőtt elvisznek, hogy visszalépnél a pénzért a HO-ba. Amivel jól lehet keresni az a delve és az überlab. Az utóbbi az olcsóbb, Izaro nem túl magas szintű boss, több labfarmer build is fent van a neten,a twice enchanted prophecy pedig csak 5c. Ha enchantra megy az ember, akkor előre be kell szerezni a kívánt sisakot is.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák