Új hozzászólás Aktív témák

  • Pszicho

    tag

    A napokban láttam egy kivételesen jó statokkal rendelkező Loreweave Elegant Ringmail -t.
    Rá is írtam az illetőre, hogy tartsa meg nekem, mert komoly, megbízható vagyok és összeszedem 1-2 nap alatt a rá való 6-ex -et.
    Kölcsön akartam kérni, hogy azonnal megvehessem de egyik ismerősöm nem adott mondván, hogy ő nem atm automata. :D Persze írtam neki, hogy letétbe adok neki egy 6 ex-et érő íjat, neki csak 3-4 ex -et kellett volna adnia.

    Azt írta, hogy nem atm és neki nincsen. Persze előtte vett 20-30 ex- ért egy kesztyűt, pár exért itemeket és napi szinten szerez 6-10 ex-et.

    Másfél nap alatt összeszedtem a rá valót. Tegnap nem volt fönn a srác, úgyhogy most értem el, mivel dolgoztam. A köszönés után már sejtettem, hogy nincs meg, mivel nem akart válaszolni és mikor rákérdeztem hogy sold it ennyit írt a féregje: yep

    Ez így eléggé lelombozott és egyben feldühített így estére.
    Csak reménykedtem, hogy szorult bele annyi emberség, hogy ha már megkérem megtartja az itemet. 2 -szer kértem meg rá és ő azt írta félrerakja. Ma már egyes emberekben se türelem, se emberség.
    Ti jártatok már hasonlóan, vagy kértetek már kölcsön jó ismerősöktől úgy hogy adtak is és megvolt a bizalom, vagy úgy hogy letétbe adtatok valamit, aztán visszakaptátok ha törlesztettétek a kölcsönt?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák