Új hozzászólás Aktív témák

  • Har_melin

    Topikgazda

    válasz sith7 #18696 üzenetére

    Map 1x1:

    - a mapok ugyanúgy részei a random dropnak, mint bármilyen cucc => magasabb quantity-jű mapon több cucc esik, vagyis mapból is több eshet.
    - ha teljesíted az atlasz feltételét (T1-5: kék, T6-10: sárga, T11-16: sárga+corrupt "minőségű" mapon megölni a bosst), akkor minden teljesített map (nem darab, típus!) 1%-kal növeli az esélyt, hogy magasabb szintű map essen az adott pályán.
    - A teljesített bónuszt az atlaszon sárga kör jelöli a map körül, a memory tabon (ha van ilyened) fehérrel alá van húzva a map kockája.
    - Zana minden nap megjelenik egy bizonyos mapon. Ha megcsinálod a küldetését - egy másik mapot nyit meg, amit teljesítened kell -, akkor utána a HO-ban vásárolhatsz is tőle mapokat.
    - Ezekkel érdemes az elején feltölteni a map poolt, hogy 1-1 darab mindegyikből legyen. Küönben lehet, hogy pont az fog hiányozni, amire másnap berakja őt (vagy valamelyik másik mestert)
    - Egy idő múlva az atlaszon megjelennek fekete, csillagos hátterek egyes mapok alatt. Ezek az ún. "Shaper influenced" mapok. T2-től kezdve ezek Zana plusz küldetés sorozatának részei. T2-T5 között meg kell csinálnod minden szintből egyet (mindegy melyiket). Utána T6-tól megjelenik szürke hátterű Elder influence is, azokon pedig a lila körrel jelölt darabokat. Minden map Tieren esik egy memory fragment (csak egyszer és semmi közük az aktuális ligához), amit el kell vinni Zanahoz. T6-tól kezdve ad egy shaper orbot. Ezzel egy, már megfutott alacsonyabb szintű mapból innen kezdve "shaped", 5 szinttel magasabb változat fog esni. (pl. a T1 Alleyways-ből T6 Shaped Alleyways). Érdemes olyant választani, amit szívesen csináltál.

    Védd a fákat - egyél hódot!

Új hozzászólás Aktív témák