Új hozzászólás Aktív témák

  • freddirty

    senior tag

    válasz simondr #23305 üzenetére

    Nem beszéltek el egymás mellett? A currency trade beszüntetése az csak annyi lenne, hogy lenne egy fix master a városban/hideoutban, akinek ha eladsz pl. 180 chaost akkor visszaad egy exa-t. és ugyanezt bármelyik currency-vel oda-vissza spread nélkül. Tehát vendor recipe.
    Ez már a nyerészkedő trade botokat ki is nyiffantaná a GGG pedig fixen kézben tarthatja a currency-k egymás közötti váltási értékét. Akár ligáról-ligára.
    Ettől még a "gold miner" botok itt is vannak/lesznek, csak mire kitiltják addigra már termelt jó pár exat amit aztán el is adott a gazdájuk és nyitott 20 másik botnak accountot másik vpn-en.
    Ezen kívül persze biztos hozzányúlnak majd az item trade-hez is, elvégre a jelenlegi jórészt külső 3rd party (web) alkalmazásokon alapuló trade egy vicc 2019-ben - bár működik persze. Minden bizonnyal szeretnék ezt központosítani egy hivatalos trade platformon. Kérdés mennyire mernek/vagy kell (a pénz nagy úr) messzire menni, tehát az api-t bezárni kifelé és csak átállni sajátra, esetleg igazi pénzt is bedobni ha már bezárnák az api-t.

    fred

Új hozzászólás Aktív témák