Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    válasz BomiBoogie #12646 üzenetére

    Nekem nagyon hiányzik a pc építés, szépítés, 3dmark, vga, cpu stb. Néha még most is elkap a gépszíj és megnézek egy ipon árlistát mennyiből jönnék ki de aztán megfordul a fejemben, hogy mivel játszanék rajta? Úgy értem rengeteg játék van pc -re de valahogy ma már nem fog meg annyira mint kölök koromban.
    Soha nem volt annyira szoros egy játékkal sem a kapcsolatom mint konzolon. Számomra sokkal személyesebb egy konzol, ez van. :) Ha megjelenik a kaveri akkor azt veszek, több nem kell.

    Tudod, Te mint tűz közeli nem szoktál elgondolkodni azon, hogy a PH alapelvei tiltják a flame generálást de az ilyen cikkek szinte vonzzák a balhét. Biztos vagyok benne, hogy ha páran hozzászólnánk (lenne mit) akkor büntetés lenne büntetés hátán.
    Ott van ez a blacksoft srác is, nem értem miért kell bizonygatni a pc erőfölényét (ha jól tudom kapott is érte figyelmeztetést). Tökéletesen igaza van, de hogy mi a jó neki abban, hogy "fosbox" meg hasonlókat ír, na ezt nem tudom. mindig az ilyenekből indula balhé. :D

    [ Szerkesztve ]

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák