Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz marilllyo #142591 üzenetére

    Szerintem ez akkor is kicsit sok. Ez tipikusan az , hogy elkezdesz vele játszani, akkor eleinte még pokolinak érzed, aztán pár perc után már megszokod, gusztustalan meg minden, de nem félsz rajt.Onnantól tippelgetsz melyik csöcs mekkora kosárba férne bele melltartóügyileg, :D meg kérdőjel,hogy a játékmenet milyen jó, mert a környezet már adott lesz. Persze ez csak a én gondolat menetem.. ÉN pokolnak sokkal inkább el tudnám képzelni a Silent Hill első részében látott várost, főleg az iskola részt mikor átalakul,néha felvillantva az elveszett szeretteinket...,Zseniális volt, a hangulat is meg az egész. Számomra ilyen lenne inkább a pokol elképzelése, egy alternatív világ ami a mi világunkhoz hasonló, csak épp tele a félelmeinkkel, szóval inkább a lelkünkre hatna.
    Ez a fajta pokol számomra meg inkább a gyomorra hat :DDD :DDD, de persze lehet hogy egy zseniálisan jó játék lesz, kíváncsian várom.

    kedvenc tanárim , nem szeretnék itt bekopogni :DDD :

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák