Új hozzászólás Aktív témák

  • d@vee

    őstag

    válasz slothunter #108482 üzenetére

    Van PS5-öm (előtte PS4), mellette pedig PC. A gépem most lépte át a 4 éves kort, idén fogom fejleszteni. Lesz@rom a 4K-t, minek az a felbontás 30 centiről 24"-on? Tudom, valakinek ez agyban lévő korlát, de inkább hiszti hogy úristen nincs minden maxra húzva, nem négyká és 240fps egyszerre.
    Én elvagyok 1080p-n, csak legyen meg a 60fps, régebbi multi címeknél a 144 és elégedett vagyok. Az idén már fejben megtervezett gép megint jópár évig ki fog szolgálni, sosem éreztem kényszert évenkénti vga cserére(ahogy a telómat se cserélem minden évben).
    Tudom, vannak ezek a kényszerképzetes emberek akik minden évben az aktuális csúcs kártyára váltanak, de szerintem ők már nem is tudják élvezni igazán a játékokat sem. Hogyan is lehetne, ha el se tudnak indítani egy címet anélkül, hogy ne bámulják állandóan az fps számlálót és a hőfok kijelzőt, ha pedig beesik a képkockaszám 200 alá már mennek sírni a fórumokra.

    Na amit te leírtál, az ilyen "gamer" társadalmat feltételez a milliós PC-vel, meg állandó fejlesztgetéssel. Most el kellene dönteni, tényleg játszani akarunk, vagy xy számlálóra recsizni a sarokban az rgb ledek előtt.

    Ja

Új hozzászólás Aktív témák