Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Elderath #153116 üzenetére

    Az van, hogy hosszu tavon midnenhol ez lesz a jovo sajnos. Egyszeruen annyi penzt hoz a sok mikrotranzakcios battlepassos foshalom, hogy azt egyszeruen nem lehet figyelmen kivul hagyni. Barmilyen statisztikat megnezel, az van, hogy egy jol siekrult GaaS jatek annyi penzt hoz, mint 5-10db Last of Us meg Spiderman. Szoval az, hogy mindenhol minden tele lesz GaaS-al, az sajnos boritekolhato.

    A nagy kerdes inkabb az, hogy lesz-e mellette mas is. En bizok benne, hogy lesz. Mert valamivel a mostani kozonseget is bent kell tartani az okoszisztemaban, es n+1-edik Fortnite-al meg Apex-el meg hasonlo akarmikkel nem igazan lehet. Szoval kozel teljesen kizartnak tartom, hogy elengedjek a mostani vonalat, viszont sajnos abban is biztos vagyok, hogy hatterbe fog szorulni a GaaS jatekok mellett. Es nem csak PS oldalon.
    Erted, harom jobb GaaS jatek 10 ev alatt kitermeli az MS fele AB deal arat. Nincs az a manager, aki ezt a penzt hajlando lenne az asztalon hagyni.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák