Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz fabiandaniel #45987 üzenetére

    Először megnyitod a gamepass menüt. Azta! 300+ játék! (Vagy mennyi?). Ezt is letöltöm, azt is letöltöm, mindent letöltök. Fúú, tök jó, évekig elég lesz..! Aztán eltelik 3 nap, és mégis felvetődik a kérdés, hogy mivel játsszak?! :F
    Egyetlen atom biztos pont van, az a Forza Horizon 4.
    Hiába próbáltam ki a Halo-t, a Gears-et, az Ori-t, a minden mást. Valahogy egyik se az, ami úgy igazán odaszögezne a konzol elé. Első hetekben a Fallen Order-t vittem végig. Azt is csak mert SW fan vagyok. Ingyen volt, ennyi a pozitívum az egészben. (majd a Cyberpunk 2077-et kétszer)
    És most egy full ingyenes játékba találtam meg azt, hogy napok/hetek óta nagyon leköt. De az minden más platformra is ingyenes.

    Bízom benne, hogy idővel beérik ez a GamePass, hogy tényleg lesznek Microsoft exek, amikért megéri tartani ezt a konzolt. De várom, hogy legyen PS5. Továbbra is az lesz az elsődleges konzol. Ettől függetlenül eladni nem tervezem az SX-et. És nem, nem rossz konzol. Tökre élhető. Vannak problémái, de elvagyok vele.
    Nyáron jön GamePass-ba majd a Flight Simulator. Azt nagyon várom.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák