Új hozzászólás Aktív témák

  • undercover

    senior tag

    válasz RangerFox #74198 üzenetére

    Az idei évtől kezdve az EA elkezdi majd elégé pénzelni a csapatot, hogy szerintem elérjenek egy Fifa szintű népszerűséget.

    Az a probléma, hogy minden évben kell egy új játékot csinálni (mint a FIFA) így nem nagyon lehet ugrást elérni csak kicsiket lehet javítani rajta.

    Én szeretem a Formula 1-et szóval nekem az is móka ha letudok nyomni egy szezont az aktuális csapatokkal meg versenyzőkkel simán van vagy 50 óra gameplay.

    F2 része nem igazán jó mert túl fapados, My Teamet tavaly nyomtam jó móka, de egy idő után azt is meguntam. Kezdesz egy kis csapattal az első év szívás, de a második évtől már simán olyan erős lehetsz, hogy mehetsz a VB-ért. Aztán menetközben úgysem azt nézzed milyen a kocsid festése vagy, hogy milyen színű az overálod a futam végén. Szóval az idei évben csak a klaszikus kedvenc csapatommal lenyomom az évet fogom választani.

    Sok évnyi tapasztalat alapján. Talán 2014 óta minden évben megveszem a játékot.
    Az F1 2020-ban volt előrelépés a fizikában mert igazi versenyzők mint Norris vagy Leclerc unatkoztak ezért játszottak vele otthon így ezek a visszajelzések alapján reálisabb lett.
    A törésmodellt talán egy kicsit részletesebb lett az dobhat az élményen, meg az idei verzióban lesz talán olyan, hogy túlmelegedhet a kocsi azt hiszem, grafikában idén nem lesz túl nagy előrelépés. Inkább ilyen apróságok amiktől jobb lesz. Ray-Tracing támogatás lesz de csak a menüben tehát menetközben még nem. Meg változtattak valamit a kocsik évközbeni fejlesztésén is. De a Breaking Point miatt ne vegye meg senki maximum olyan aki még kezdő a témában vagy kisebb gyerekeknek ajánlom. De sok apróság miatt szerintem megéri az idei is bár én rajongó vagyok.

    Ha valaki várni akar akkor az F1 2022-őt ajánlom :D

    Jövőre nagy szabályváltoztatások lesznek a Formula 1-ben, tehát teljesen más lesz a fizika, mások lesznek az erőviszonyok, 18 colos gumik lesznek tehát teljesen más gumi fizika is kellesz, és az EA miatt gondolom teljes Ray-Tracing támogatást is fog kapni a játék.

    LG OLED evo C3 // & // Playstation 5 // & // Galaxy S23//

Új hozzászólás Aktív témák