Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz sxxorp #99617 üzenetére

    Na, már nem tudtam szerkeszteni, próbáltam spoiler nélkül a DLC-kről:
    A From Ashes adott egy olyan karaktert, aki az egész játékot gazdagította, számomra olyannyira, hogy nagyjából ő volt a fix tag Shepard mellett. El sem tudom képzelni nélküle mekkora katasztrófa lett volna a team-munka, amire némileg panaszkodtam nehezebb fokozaton. Ő volt, aki nagyjából elfogadhatóan funkcionált a másik helyett is...
    Citadel: ha ez DLC volt, akkor nekem az alapjáték könnyebb kihívást jelentett, ez volt a legnehezebb, egy kifejezetten érdekes történetszállal, jóval súlytalanabb lenne nélküle a játék.
    Omega: ez is egy kompakt, emlékezetes sztori, a játék egyik emlékezetes fénypontja.
    Leviathan: ez olyasmi, mint a From Ashes abból a szempontból, hogy egy kifejezetten érdekfeszítő entitáshoz vezet el. Nem tudom a DLC nélkül ebből mi van az alapjátékban, de gyanítom, hogy nagyon nem elég.
    Extended cut: Modified and extended ending cinematics - magáért beszél!
    Úgy tűnik ennél a játéknál fokozottabban kijött az álláspontom előnye, amiért korábban letoltak páran, hogy egy játék nem gyorsan romló élelmiszer, amiért azonnal kell rohanni a boltba: ha később játszod, jelentősen kedvezőbb áron, kevesebb hibával, és sok esetben akár jelentősen bővebb tartalommal, jobb minőségben teheted meg.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák