Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz benecz #10466 üzenetére

    Egyes mendemondák szerint a korábbi (vastag) PS3-ak jelenleg maximális teljesítményük 80%-án futnak, a Slim-ek már most 100%-on, bár én ezt nem értem hogyan lehetséges, mikor full ugyanaz az architektúra mind a kettő. Mindegy. Ugyanakkor tudnod kell, hogy a PS3 címek 90%-ban csak 720p-ben fut, ugyanis az 1080p-t nem bírná normális FPS-sel lerenderelni, ahhoz már kevés a hardver. Mindemellett a játékok zöme igencsak élvezhető sebességet produkál, akadást nemigen lehet látni egyik címnél sem. Viszont abban biztos vagyok, hogy a jövőben egyre kevesebb 1080p játék fog kijönni pont amiatt, hogy a grafika fejlődik, a gép erőforrásai meg ugye adottak, így maradni fog a 720p felbontás. Cserébe talán még pár évig normálisan fog futni minden.

    Az exkluzív címekről annyit, hogy PS3-ra is vannak bőven (lásd. Little Big Planet, Uncharted 1-2, God of War, Killzone 2, stb.), szóval itt inkább az kell, hogy meghatározó legyen, hogy neked milyen exkluzív címek tetszenek és azokat melyik gép/gyártó adja.

    Én használtan biztosan nem vennék PS3-at. Nem tudhatod mennyit futott, milyen körülmények között, mi történt vele. Ha veszel, akkor törekedj arra, hogy ne Slim-et vegyél, még lehet kapni a vastagot és az többet tud (telepíthető rá másik oprendszer, nagyobb/jobb a hűtése, stb.)

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák