Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz skylinelaca #10834 üzenetére

    Itt ezt olvasom:

    Konnektor - PS3 firmware 3.10 - Megtörik a jég?

    Lényege:

    "Lassan. Haladunk. Reggel szinte hitetlenkedve néztem az infokat (majdnem felkiáltottam, hogy csoda történt, és hívom Mulder ügynököt a paranormális tevékenység miatt), amikor a legújabb PS3 firmware specifikációit olvastam. Az egy dolog, hogy javítottak a barátlista grafikáján meg bekerült a Facebook, amivel együttműködik a rendszer, de van még egy apróság ami viszont fontosabb ezeknél.
    Dobpergés, konfettizápor! Nem tudom mi történhetett (téves hívás, rossz helyre címzett levél?) a Sony Európai részlegénél, de úgy döntöttek a mostani frissítés kapcsán, hogy a TV On Demand szolgáltatásukat Magyarországon hivatalosan is igénybe lehet majd venni PSN-en keresztül. A szolgáltatás az AXN és az Animax csatornákat tartalmazza jelenleg, vagyis ezeket neten keresztül nézhetjük PS3-on. Nem, a konnektor szerkesztősége nem a csatornáktól lelkes, hanem attól, hogy a SCEE végre dob nekünk is egy kis morzsát. Remélem ez a majdani magyar PSN elindítására utaló magatartás akar lenni, és nem azért csinálták, hogy akkor ezt most osszuk be a következő nyomorúságos évekre! Reménykedjünk!
    "

    "akkor itt súgnánk a Sony Magyarországnak, hogy a Microsoft 2010ben meglépi a tutit és elérhetővé teszi idehaza az Xbox Live Arcade-ot. azaz xbox360-on már idehaza, hivatalosan is tölthetünk majd le demókat, játékokat. nem kéne lemaradni…"

    Amúgy a v3.10 ma jelent meg, mert ugyan már tegnap olvastam róla, de tegnap este még nem talált a rendszer új update-et.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák