Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Edgeri #13651 üzenetére

    Tényleg jót henteltünk tegnap AvP-ben. Különösen az tetszett, mikor Alien-nel voltam és csináltam vagy 18 frag-et (ebből vagy 8-at streak-ben) abban a futamban, amit így meg is nyertem. Szerintem abszolút nem használhatatlan az Alien karakter, sőt, az egyik legjobb, pont azért, mert fölmehetsz a plafonra is és hihetetlenül gyorsan lehet vele mozogni. Jópárszor észbe sem kaptatok és már le is gyűrtelek titeket vele.

    Szerintem inkább a Marine az, ami gázos. Az utolsó két körben Marine-nal voltam és mindent éreztem, csak azt nem, hogy uralnám a játékot. A fegyverek elég gázul kezelhetők, nehéz célozni velük, nagyon szórnak és ez a shoulder-lamp már 50 méterről elárulja az embert, így mindig lekapcsoltam, így viszont nem sokat láttam, a mozgásérzékelőre hagyatkoztam. Na, az viszont félelmetes. Teljesen hozza az Aliens-ből megszokott parát, a hangja nagyon ott van, nagyon jól el van találva a működése is és tényleg jól be lehet lőni vele, hogy honnan közeledik az ellenfél. Iszonyat hangulata van.

    Predator-ral a disc nagyon nyerő, kaszabol rendesen. Az is jó karakter, meg lehet lódulni vele, csak figyelni kell és állandóan váltogatni a látásmódot, mert a fegyver csak így követi az ellenfelet.

    Hát igen, a grafikától én sem estem hanyatt, mondjuk erre számítottam is, mivel az AvP2-nél is ezzel szembesültem anno 2001-ben. Kicsit inkább rajzfilmszerű, mint realisztikus, kár érte. Mindegy, ettől függetlenül még lehet jó játék, reméljük a single résznek jó lesz a story-ja és a játékélmény is jó lesz. Kíváncsi leszek.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák