Új hozzászólás Aktív témák

  • Edgeri

    senior tag

    válasz DM-Fan #14423 üzenetére

    Köszi, hát igen, anno nekem is a marine volt a kedvenc még a PC-s verziónál, a többivel szinte nem is játszottam. "Must have" kategória, de megvárom még leolcsózzák :DDD

    BC2? Teljesen megéri az árát :K .
    Hát én már a demoval is rengeteg időt eltöltöttem, mégsem untam meg azt az egy pályát :K Amióta megvettem csak azzal játszom, a single kampányt félbehagytam, annyira lebilincselt a multi.

    A csatahelyszínek, a járművek (a jetski-től az MI-24-es helikopterig) is nagyon jól ki vannak találva. Tény, hogy a magányos farkas (respect to Chuck Norris :DDD ) technikával nem lehet egykönnyen meccset nyerni (mint pl. a Killzone 2-ben), jobban rá vagy utalva a társaidra. A csapatmunka meg néha jól működik (egyszerre támadós taktika, elhivatott medic, mesterlövész támogatás hátulról roham közben stb.), néha egyáltalán nem (mindenki mesterlövész és senki sem törődik a feladattal), de ez ugye a csapattársaktól függ.

    Emellett szerintem nagyon szép a grafika, a környezet lerombolása kegyetlen (pl. múltkor elbújtam egy rádiótorony mögé, erre 40mm-es gránáttal kilőtték a torony alját és csikorogva rámdőlt az egész torony, úgy haltam meg, vagy pl. ahogy az erdőben dőlnek el a fák a robbanásoknál stb.), a hang pedig csillagos ötös (fejed mellett elhúzó golyó, amivel egy mesterlövész kínált meg valahonnan). A játék szavatossága végtelen :D
    Ha ránézel a gametrailers.com-on 1-2 videóra, akkor átjöhet a feeling.
    Összességében nem egy "rambo-stílusú" arcade lövöldözős játék (nem könnyű), sokkal inkább a taktikára és a lopakodásra alapoz. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, de leginkább csak a multi miatt, mert a single állítólag elég rövid (de kétségtelenül jó az is!).

    Én meg szívesen olvasnék egy összehasonlítást a Modern Warfare 2 vs. BC 2-ről (előbbivel még nem játszottam)... :K

    Üdv, Edgeri

Új hozzászólás Aktív témák