Új hozzászólás Aktív témák

  • djg

    aktív tag

    válasz Krisz_82 #15661 üzenetére

    Egyáltalán nem fikáztam a gépet, csak most tudtam meg, hogy gyenge a full-hd-hez. Ettől még nagyon jó, és nem bántam meg a megvételét, de remélem, hogy a többi játék (mert még csak egyet próbáltam eddig) szebben fog rajta mutatni (amúgy biztos).

    Természetesen az általad leírt jellemzők mind jobbá tehetnek egy játékot, nagyon fontosak. Számomra a beleélést az is segíti, ha a játék szép, éles textúrákat, hihető környezetet tartalmaz, amiben úgy érzed tényleg a szereplő bőrében lehetsz. Ehhez pedig számomra az egyre szebb grafika és egyre nagyobb felbontás, nagyobb képernyő igenis hozzájárul, befolyásolja.
    Természetesen nem ez az egyetlen tulajdonság, ami eladhat egy játékot, mert ugyanúgy ott vannak azok, amiket Te felsoroltál, (és ki tudja mi mindent hagytál még ki) de ettől még ott van ez a tényező és ha nevezetesen a PS "gyengesége", akkor szóvá lett téve.
    A többi tényező úgyis a játékkészítőkön múlik, azaz mit hoznak ki ebből a keretből (amit ma már elmondható, hogy a PC ismét túlszárnyalt, de a következő konzolgeneráció pár évig majd ismét visszavesz. Ez így szokott menni).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák