Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz papsZa #16019 üzenetére

    Azt nem, de még múlt héten beszereztem használtan a tavaly megjelent Wolfenstein-t és azt kell hogy mondjam, hogy abszolút nem bántam meg, nagyon tartalmas FPS, igen korrekt grafikával. Annyit mindenképp megért, amennyiért hozzájutottam (6 eFt).

    Ráadásul - ahogy azt korábban említettem - ugye megvettem PSN Store-ból az 1992-es klasszikus Wolf 3D-t és mivel ott teljesítettem a küldetéseket (100%-ra pörgettem a 6 epizódot), ezért olyan pénzjutalmat kaptam, amit az új Wolfenstein-ben el tudtam költeni fegyverfejlesztésre. Magyarul összekapcsolták a két játékot. Az új Wolf telepítése és első játékindítása után rögtön ez az üzenet fogadott, hogy kaptam pénzt fejlesztésre a Wolf 3D teljesítése miatt. Ezt a már Wolf 3D is jelezte, hogy ha beszerzem az új játékot, akkor ez lesz - jó kis marketing. :D
    Érdekesen operál a játék a másodlagos dimenzióval, amibe egy medál birtoklása miatt tudunk átlépni. Ekkor - választástól függően - vagy gyorsabb a karakter (kvázi bullet-time), vagy pajzs vonódik köré, vagy erősebbek a fegyverei, élesebben lát, stb.
    A fegyverek folyamatos fejlesztése elengedhetetlen, enélkül simán lenyom az ellen, ugyanis a játék érezhetően egyre nehezedik, ahogy haladunk előre, tehát prímán működik a fokozatosság. A fegyverek fejlesztéséhez viszont fel kell szednünk a térképek legelrejtettebb zugaiba pakolt pénzeszsákokat és ékszereket (ahogy a Wolf 3D-ben is anno), mivel csak így jutunk tőkéhez, tehát nyitott szemmel kell járni és ugyanúgy keresni a secret-eket, ahogy a klasszikus játékban is.
    A játék nem lineáris, mi döntjük el, hogy épp melyik küldetést teljesítjük, a városban egyébként szabadon bóklászhatunk, vadászhatjuk az őrjáratokat és egy csomó mellékküldetésbe is belebotolhatunk a bóklászás során, amik szintén jelentősen növelik a játékidőt.
    A multival sajnos még nem volt időm foglalkozni, de állítólag az is príma.

    Szóval aki szereti az FPS-t, pláne ha egy kis okkultizmussal is át van itatva, mint anno a Return To Castle Wolfenstein, az ebben a játékban sem fog csalódni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák