Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Nova96 #16362 üzenetére

    1. Attól függ, hogy neked mi a fontos. Nem azonos játékok jelennek meg egyikre, illetve másikra. Vannak ugye a multiplatform címek, amelyek mindháromra megjelennek, viszont vannak az exkluzív címek, amelyek csak egyikre. Ezeket meg kell nézned, hogy melyik konzol választéka érdekel jobban. Ezen felül egyeseknek az sem mellékes, hogy PS3-on nincs warez, a másik kettőn van rá lehetőség.

    2. Ez abszolút rajtad múlik. Valaki sosem fog jól bánni a kontrollerrel, van olyan, aki meg első perctől kezdve érzi.

    3. HDMI kábelt alapból a Sony nem ad hozzá, de egyes pack-okba beleteheti az üzlet. Nem nagy tétel 2-3 eFt egy átlagos kábel. Szebb-e a képe ezzel? Naná, mivel HD-konzolról beszélünk. Plazmára, LCD-re nem nagyon illik mással kötni bármit is.

    Jobb-e, mint az Xbox360 vagy a PC?

    Igen is, nem is. Az Xbox 360-nal szemben előnyben van, mert alapból benne van a WiFi, a Blu-Ray meghajtó, ingyenes az online játék, általánosságban jobban összerakott gép, kevesebb meghibásodással, bár utóbbi időben az Xbox 360-ból is van WiFi-s verzió és most már azok is megbízhatóbbak, mint korábban. Ezzel szemben van jópár cím, ami a PS3 erősnek mondott hardvere ellenére Xbox-on néz ki jobban.
    PC-vel szemben már mindenképpen hátrányban van a konzol, egy középkategóriás PC teljesítménye simán jobb a PS3-énál.

    A PC vs. konzol kérdésben kéne legelőször dűlőre jutnod, mert a konzoljáték azért eléggé másvilág, mint a PC.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák