Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz EmThor #16366 üzenetére

    Véleményem szerint úgy 40-50 eFt körüli lenne a javítás, ha már nem garanciális. Előbb is kitalálhattad volna, mert a Panasonic-nál július 11-éig volt olyan akció, hogy az alap 2 éves garancia helyett 5 évet adtak a plazmáikra. Legközelebb talán karácsonykor lesz ilyen akciójuk.

    Ettől függetlenül 200 eFt-ból vagy a tavalyi Panasonic 50X10Y-t ajánlanám (ha még találsz belőle), ez gyakorlatilag mai napig a legjobb HD-Ready plazma, ami PS3 alá (meg úgy egyébként is) tökéletesen elég és ki is jön ebből az összegből. 50"-os, tehát nem kicsi, kiváló képtulajdonságai vannak, simán veri az LCD-ket.

    Ha nem találsz már belőle, akkor az idei utódja az 50X20, ami olyan 210 eFt-ból megvan, az is tökéletes választás.

    Ha fullHD-t szeretnél, akkor a méretből kicsit lejjebb kell adni, ilyen téren 200 eFt alatt szóba jöhet a Panasonic 42U20 165 eFt környékén, vagy a 42S20 175 eFt körül. A G-széria sajnos ezen keretből már nem fér bele.

    Samsung-ból ilyen áron ajánlható az 50C450, szintén 175 eFt-ért, ez kicsit rosszabb képtulajdonságokkal bír, mint a Panasonic plazmái, viszont van beépített médialejátszó, ami USB-ről akár mkv-t is lejátszik (bár azért nem mindenevő).

    Ha gondolod nézz át a plazma topicba és találunk neked megfelelő TV-t!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák