Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz moltam88 #17344 üzenetére

    Ilyen erővel, akkor autót sem tisztességes használtan venni, mert csődbe mennek az autógyártók? Ugyan már, ezt Te sem gondolod komolyan! Ennek a tisztességhez az égvilágon semmi, de semmi köze nincsen. szaszanyi arra gondolt, hogy ha már valaki megvette a játékot, akkor másvalaki miért fizetné ki mégegyszer ugyanazt a példányt a gyártónak. Az eladott áru mennyisége egy egység, a befolyt összeg pedig egy egységnyi termék ellenértéke. Most attól, hogy már két ember játszott ugyanazzal a kópiával? És? Akkor ilyen erővel a testvéred sem játszhat az általad megvett játékkal? Neki is meg kell vennie? Csakmert ez pontosan ugyanaz a helyzet. Az újságot sem csak az az ember olvassa, aki megvette, hanem még legalább 3-5 másik ember is, ezzel a lapkiadók is tisztában vannak.

    Ezzel a "kieséssel" számolnak a játékkiadók is, hidd el, nézd meg az árpolitikájukat! Ha egy játék sikeres és kellő bevételt hozott, ők maguk adják ki platinum-kiadásban, féláron, tekintve, hogy így még többet el tudnak adni az egyébként már minden fejlesztési/előállítási/gyártási költséget többszörösen visszahozott, aránytojást-tojó tyúkkal felérő játékból.

    Egyébként is azt mondom, hogy normálisan megírt, tökéletes játékokat kell készíteni (lásd Uncharted-széria) és jóval kevesebben fogják eladni, miután kipörgették, mert máskor is szívesen elő fogják venni.

    Semmi tisztességtelen nincs a használt játék megvételében, annak árát a kiadó már megkapta, viszont a tulajdonosa megunta, eladta. Kész. Ami tisztességtelen, az a warez és ne fogjuk arra, hogy de csak azért tölti le az emberek nagy része, hogy kipróbálja, mert ez nagyon szar duma. Akik letöltik, kb. 95%-uk végig is tolja és b*szik megvenni az eredetit. Kipróbálásra ott a demó, ráadásul a PC-verziók árai alacsonyabbak is, mint a konzolverzióké. Ez az (a warez), ami csődbe viszi a játékfejlesztőket (mondjuk még ez sem), nem pedig az, hogy az amúgy is csak legálisan beszerezhető PS3-játékok használtan gazdát cserélnek.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák